Hotel Villa Lygia 2*

Hotel Villa Lygia 2* smešten je u Ligiji, na istočnoj obali ostrva i 6 km od grada Lekfade.

Sadržaj : U svojoj ponudi osim klimatizovanog smeštajnog kapaciteta sa besplatnim bežičnim internetom ova vila nudi i terasu za sunčanje kao i besplatni parking za sve goste koji dolaze sopstvenim prevozom.

Smeštaj : sve smeštajne jedinice su opremljene TV-om, a pojedine imaju terasu sa garniturom za sedenje sa pogledom na uređen vrt. Sve jedinice sadrže kuhinju sa frižiderom i pločom za kuvanje. Svaka smeštajna jedinica uključuje sopstveno kupatilo sa kadom ili tušem. Posteljina je obezbeđena.

Usluga : Usluga u hotelu Villa Lygia 2* je na bazi najma.

Više informacija o ovom smeštaju možete pronaći na web stranici : www.villalygia.gr

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2017. godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak odloženo do 20.12.2017.godine shodno izdatoj fakturi u jednakim mesečnim ratama, pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak odloženo do 20.12.2017.godine, shodno izdatoj fakturi u jednakim mesečnim ratama, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Leave a Reply

Your email address will not be published.