Hotel Yannis 3*

Hotel Yannis 3* smešten je u mestu Ipsos, na svega 250 metara od plaže i centra letovališta, koje se nalazi 12 km severno od grada Krfa. Izgrađen na uzvišenju, ovaj hotel ima neverovatan panoramski pogled na Jonsko more i plažu u Ipsosu.

Sadržaj : Hotel Yannis 3* u svojoj ponudi ima otvoreni bazen okružen bujnim vrtom, ležaljkama i suncobranima. Besplatan bežični internet dostupan je u celom objektu.

U restoranu Thalassa, koji se nalazi u sklopu hotela, gosti mogu uživati u sveže pripremljenim jelima mediteranske kuhinje. A la carte bar i restoran Ammos smešten je pored bazena i nudi jela mediteranske kuhinje i moderne grickalice. Raznovrsni barovi i restoran smešteni su pored luke, na svega 5 minuta hoda od hotela.

Recepcija radi 24 časa, a osoblje može organizovati iznajmljivanje automobila i bicikala. Gosti takođe mogu igrati stoni tenis ili bilijar.

Smeštaj : Hotel Yannis 3* raspolaže sa 56 soba. Sve sobe su klimatizovane i poseduju balkon s pogledom na more i opremljen garniturom za sedenje, sef,  TV sa satelitskim kanalima i mini-frižider. Kupatilo sadrži tuš, fen za kosu i besplatan toaletni pribor.

Autobuska stanica i bankomat udaljeni su 50 metara od objekta.

Usluga : Usluga je na bazi polupansiona.

Više informacija o ovom hotelu možete pronaći na web stranici : www.hotelyannis.gr

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.