Nea Kalikratija Secret Paradise Hotel & Spa 4*

Secret Paradise Hotel & Spa 4* nalazi se na samo 35 km od centra Soluna (25 km od aerodroma), u centru letovališta Nea Kalikratia na putu ka poluostrvu Kasandra. Od peščane plaže deli ga samo mali park. Hotel Secret Paradise je odličan spoj cene, sadržaja i kvaliteta usluga koje nudi, pogotovo za porodice. Na krovu hotela nalazi se prelepa vrtna terasa sa barom odakle se pruža fantastičan pogled na Solunski zaliv i Olimp u daljini.

Smeštaj: Sve sobe poseduju fen, terasu, SAT / TV, telefon,mini bar, wi- fi internet.

Sadržaj hotela: Restoran, dva bara, bazen, sef na recepciji, konferencijska sala, prelepa vrtna terasa sa barom na krovu hotela, suncobrani i ležaljke oko bazena, parking, fitnes centar.

Usluga: Ishrana je na bazi noćenja sa doručkom.

Vise informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi: http://www.secretparadise.gr/

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.