Nea Kalikratija Hotel Alkyonis 2*

Hotel Alkyonis 2* je smešten  u čuvenom letovalištu Nea Kalikratija na prelepom ostrvu Halkidiki. Udaljen je samo 2 minuta hoda od uređene peščane plaže. Hotel Alkyonis nudi moderan i udoban smeštaj na odličnoj lokaciji. Sve sobe su dobro opremljene i imaju sopstveno kupatilo, balkon ili verandu. Poseduje otvoreni bazen kao i bar pored bazena gde gosti mogu da se opuste uz piće i uživaju. Na raspolaganju je i besplatno korišćenje zatvorenog bazena i fitnes centra u obližnjem objektu. Hotel Alkyonis je od centra udaljen 260 m i 33 km od aerodroma. Autobuska stanica se nalazi na udaljenosti od 1 km. Blizina Soluna čini hotel idealnim za poslovne ljude. Moderna organizacija, prijateljska atmosfera i visoki standard usluge pružiće gostima nezaboravan odmor.

Smeštaj: Sobe u hotelu imaju klima uređaj, balkon, WiFi, mini bar, radio, TV/SAT, telefon.

Sadržaj hotela: Hotel sadrži recepciju, bar, parking, restoran, bazen, bar pored bazena.

Usluga: Polupansion (doručak i večera su na bazi švedskog stola-samoposluživanje).

Vise informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi: http://www.alkyonis.com/ 

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.