Kalitea Hotel Ammon Zeus

Hotel Ammon Zeus se nalazi u mestu Kallithea, oko 1,5 km od centra. Izgrađen je na mestu nekadašnjeg ruskog manastira, čiji ostaci još uvek postoje u dvorištu hotela. Hotel je smešten na samoj obali, na plaži koja već dugi niz godina ima plavu zastavicu i jedna je od najlepših u ovom delu Halkidikija. Hotel nije skorije renoviran, zvanično ima 4*, ali je smeštaj malo skromniji u odnosu na hotele iste kategorije.

Smeštaj: Hotel svojim gostima nudi smeštaj u dvokrevetnim i family sobama. Sve sobe imaju kupatilo sa tuš kadom ili kadom, fen za kosu, klima uređaj, balkon ili terasu, SAT TV, telefon, mini frižider.

Standardne dvokrevetne sobe imaju oko 20m2 i namenjene su smeštaju 2-3 osobe. Mogu biti sa pogledom na more ili pogledom na planinu (suprotno od mora) i imaju francuski ležaj ili dva standardna kreveta i pomoćni ležaj.

Family sobe su namenjene za smeštaj maksimalno 4 osobe i sastoje se od spavaće sobe u kojoj je najčešće francuski ležaj ili dva spojena i dnevnog boravka sa sofom. Family sobe su idealne za smeštaj porodica sa dvoje dece i većina njih ima pogled na more.

Sadržaj hotela: Recepcija, restoran, glavni bar, snack bar, bazen sa delom za decu, bar pored bazena, prostrana peščana plaža, ležaljke i suncobrani pored bazena i na plaži, internet cafe, mali bioskop na otvorenom, hamam, jacuzzi, teretana, sportovi na vodi, parking.

Usluga: Polupansion (doručak i večera su na bazi švedskog stola-samoposluživanje).

Više informacija o ovom hotelu možete naći na web adresi ammon-zeus.gr.

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.