Kalitea Hotel Athos Palace 4*

Hotel Athos Palace 4* je jedan od najtraženijih objekata na destinaciji Kalitea. Nalazi se na mirnom mestu i veoma je luksuzno opremljen. Hotel ima 6 teniskih terena, kao i olimpijski slatkovodni stadion. Sobe u hotelu imaju pogled na brdo i borove šume ili more. Imaju klima uređaj, TV/SAT, sef. Usluga u hotelu je all inclusive i obuhvata doručak, ručak i večeru. Gostima je na raspolaganju užina, sladoledi i pića. Hotel Athos Palace u ponudi ima i sopstvenu školu ronjenja i raznovrsne sportove na vodi, kao što su skijanje na vodi, vožnja kanua i ronjenje. Poseduje i zatvoreni bazen i bioskop na otvorenom. Hotel je od centra Kalitee udaljen 2 km, a od aerodroma 70 km.

Smeštaj: Sobe u hotelu imaju klima uređaj, balkon, fen za kosu, frižider, TV/SAT, telefon.

Sadržaj hotela: Hotel sadrži recepciju, bar, prodavnicu, crkvicu, usluge lekara, lift, vrt, prodavnicu nakita, mini market, parking, restoran, prodavnicu suvenira, taverne, otvoreni i zatvoreni bazen, ležaljke i suncobrane na bazenu i na plaži, igralište za decu, animatora, terene za košarku, odbojku i tenis, aerobik, bilijar.

Usluga: All inclusive.

Vise informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi: http://www.athospalace.com/en/  

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.