Kalitea Theophano Imperial Palace

Hotel Theophano Imperial Palace se nalazi na oko 2 km od centra mesta Kallithea. Udaljen je oko 80 km od aerodroma u Solunu. Smešten na samoj obali, ovaj prelepi kompleks koji ima 5* predstavlja pravu oazu mira i uživanja. Hotel zajedno sa hotelima Macedonian Sun, Athos Palace, Pallini Beach i Simantro Beach pripada lancu G-hotela.

Smeštaj: U svom sastavu hotel ima više različitih, luksuzno opremljenih smeštajnih jedinica.

Deluxe sobe su namenjene smeštaju 2 odrasle osobe, imaju ili 2 king size kreveta ili jedan veliki francuski ležaj. Ukupna kvadratura im je oko 25m2 i opremljene su kupatilom sa hidromasažerima, fenom za kosu, balkonom/terasom, bade mantilima, LCD SAT TV, internetom, sefom, mini barom.

Deluxe suite-ovi su namenjeni smeštaju 2-4 osobe. Sastoje se od dnevne sobe u kojoj je sofa i spavaće sobe sa king size krevetom i dva kupatila. U jednom kupatilu se nalazi kada sa hidromasažerima, dok se u drugom nalazi tuš kabina. Ukupna površina ovog apartmana je oko 65 m2. Opremljeni su isto kao i deluxe sobe.

Imperial suite je apartman namenjen za smeštaj maksimalno 6 osoba. Sastoji se od dnevne sobe, tri spavaće sobe i  tri kupatila sa jacuzzi-jem. Opremljen je isto kao i ostali tipovi soba i ima ukupnu površinu oko 120m2.

Anatoli club suite može da smesti 2-3 osobe i sastoji se od dnevne sobe, spavaće sobe i kupatila sa jacuzzi-jem, ukupne površine oko 45m2. Pored njega tu je i executive anatoli suite.

Executive anatoli suite je duplo veće kvadrature (oko 90m2) i u svom sastavu ima jednu spavaću sobu, jednu sobu sa spavaćim delom i kutkom za sedenje i 2 kupatila. Obe vrste anatoli apartmana imaju izlaz na zajednički bazen koji mogu da koriste jedino gosti ovih tipova soba.

Grand pool suite je apartman sa privatnim bazenom. Sastoji se od dnevne i spavaće sobe i 2 kupatila, ukupne površine oko 70m2 i može da smesti 2-4 osobe.

Penthouse suite se sastoji od dnevne i spavaće sobe i 2 kupatila, ukupne površine oko 100m2 i može da smesti 2-4 osobe.

Sadržaj hotela: Recepcija, restoran, više različitih barova, bazen, bar pored bazena, sauna i masaža, teren za tenis, organizovana animacija, mini club za decu starosti od 4-12 godina, prodavnica, parking. Gosti hotela Theophano mogu koristiti i sadržaje hotela Athos Palace i Pallini Beach koji se nalaze u neposrednoj blizini.

Usluga: Polupansion (doručak i večera su na bazi švedskog stola-samoposluživanje).

Više informacija o ovom hotelu možete naći na web adresi www.theophanoimperial.gr.

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.