Thanassis Studios 3*

Tahanassis Studios se nalaze na severoistočnoj obali Lefkade u mestu Lygia. Udaljen je 4,5 km od grada Lefkas. Na udaljenosti od 150 metara nalazi se glavna ulica i autobuska stanica odakle nekoliko puta dnevno autobus vozi do Lefkasa. Duga peščana plaža udaljena je približno 500 metara.

Hotel je smešten u mirnom okruženju prepunom bujnom mediteranskom vegetacijom. U dvorištu se nalazi bazen okružen ležaljkama i suncobranima koje su gostima na raspolaganju i pravo su mesto za uživanje i odmor.

Hotel raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim sobama koje sadrže kompletno opremljenu mini kuhinju sa svim neophodnim inventarom (mini-električni šporet bez rerne, posuđe, pribor za jelo, frižider…), TV set, kupatilo i terasu sa garniturom za sedenje.

Svi studiji (max 2-3 osobe) imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, TV,  klimu.

WiFi samo u zajedničkim prostorijama bez doplate, dečiji krevetac na upit bez doplate.

Posteljina i peškiri menjaju se na 3 dana.

Postoji i parking koji je gostima na raspolaganju.

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2017. godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak odloženo do 20.12.2017.godine shodno izdatoj fakturi u jednakim mesečnim ratama, pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak odloženo do 20.12.2017.godine, shodno izdatoj fakturi u jednakim mesečnim ratama, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Leave a Reply

Your email address will not be published.