Kasandra Paliouri Hotel Chrousso Village

Hotel Chrousso Village se nalazi na kraju poluostrva Kassandra, u mestu Paliouri, na oko 400 m od plaže. Od centra mesta je udaljen oko 2 km, od Pefkohorija oko 7 km. Prirodne lepote okoline u kojoj se nalazi kompleks jedan je od glavnih razloga velikog broja posetilaca svake godine.

Smeštaj: Hotel poseduje studije i apartmane koji su prilagođeni smeštaju više osoba. Svi poseduju kupatilo sa tuš kadom ili kadom, fen za kosu, balkon ili terasu, klima uređaj, SAT TV, telefon, čajnu kuhinju, sef.

Studiji se sastoje od jedne prostorije i kupatila i namenjeni su smeštaju 2-4 osobe, imaju francuski ležaj ili dva standardna i sofu.

Apartmani se sastoje od dnevne sobe u kojoj je sofa i spavaće sobe sa francuskim ležajem ili dva standardna, ukupne površine oko 45m2 i mogu da smeste 2-5 osoba.

Sadržaj hotela: Recepcija, sef na recepciji, restoran, snack bar, 2 bazena, bazen za decu, bar pored bazena, internet kutak, stoni tenis, igralište za decu, mini club, teren za košarku i tenis, organizovana animacija, mini market, mini bus do Paliourija.

Usluga: AI – all inclusive (sve uključeno).

Više informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi www.chrousso.gr.

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.