Kinira Hotel Maranton Beach 3*

Hotel Maranton Beach 3* nalazi se na ulasku u malo mesto Kinira (oko 8 km od Skala Potamije i oko 12 km od jedne od najlepših plaža na ostrvu- Golden Beach-a), na oko 50 m od šljunkovite plaže, okružen zelenilom. U blizini hotela su dve poznate plaže, Dolphin Beach (1 km) i Paradise Beach (3 km). Hotel Maranton Beach je izgrađen 2005. godine. Do njega je najbolje doći iz Limenasa, preko Skala Potamije od koje je udaljen desetak kilometara. Nalazi se na istočnoj strani ostrva. Hotel ima veoma veliko dvorište u čijem su sastavu dva bazena (dečiji i za odrasle), bar i restoran. Objekat je na idealnoj lokaciji koja na jedinstven način kombinuje kristalno plavo Egejsko more i predele sa planinama. Ležaljke i suncobrani na plaži su besplatni za goste hotela.

Smeštaj: Sve sobe poseduju kupatilo, fen za kosu, klima uređaj, TV / SAT, telefon, sef, mini bar, terasu, frižider.

Sadržaj hotela: Recepcija, restoran, bar, bazen, dečiji bazen, bar pored bazena, mini market, dečije igralište, wi- fi internet, parking, room servis, teretana.

Usluga: Ishrana je na bazi polupansiona.

Više informacija o ovom hotelu možete pogledati na web adresi: http://www.maranton.gr/

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.