Kriopigi Hotel Ilios 3*

Hotel Ilios 3* se nalazi na 600 m od prelepe peščane plaže u mestu Kriopigi na Kasandri. Okružen je bujnim zelenilom i nudi smeštajne jedinice sa opremom za samostalnu pripremu hrane, besplatnim bežičnim internetom i privatnim balkonima. U okviru objekta postoji i bazen sa terasom za sunčanje sa ležaljkama i suncobranima kao i bar-restoran. Sobe u hotelu nude pogled na bazen, baštu ili okolinu. Doručak se služi svakog jutra u trpezariji. U hotelskom restoranu gostima su na raspolaganju jela grčke i mediteranske kuhinje, lagani obroci i osvežavajuća pića i služe se tokom celog dana. Hotel Ilios se nalazi na 5 km od mesta Kalitea i 8 km od Afitosa. Do Soluna ima 90 km, a od aerodroma 80 km.

Smeštaj: Sobe u hotelu imaju klima uređaj, TV/SAT, sef, balkon.

Sadržaj hotela: Hotel sadrži bazen sa ležaljkama i suncobranima, bazen za decu, vrt, restoran, ostavu za prtljag, besplatan privatni parking.

Usluga: Noćenje sa doručkom.

Vise informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi: http://www.hotelilios.gr/

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.