Kriopigi Hotel Kassandra Bay Village 3*

Hotel Kassandra Bay Village nalazi se na poluostrvu Kasandra. Ovo je mali hotel nadomka mesta Kriopigi. Hotel je udaljen 650 m od plaže i 750 m od centra Kriopigija. Renoviran je 2012. godine, jednostavnog stila i sa odličnom uslugom, gostima nudi mnogo toga po povoljnim cenama. Aerodrom “Makedonia” u Solunu udaljen je 75 km. Hotel Kassandra Bay Village je pogodan za prijatan i ekonomičan odmor.

Smeštaj: Sve sobe poseduju balkon / terasu, fen za kosu, frižider, klima uređaj, SAT / TV.

Sadržaj hotela: Recepcija, restoran, bar, bašta, bazen sa delom za decu i bazen za odrasle, parking, wi- fi internet, ležaljke i suncobrani kraj bazena su besplatni za goste hotela.

Usluga: Polupansion (doručak i večera su na bazi švedskog stola-samoposluživanje).

Slično u ponudi: https://www.kassandrabay.com/

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.