Kriopigi Hotel Kriopigi Beach

Hotel Kriopigi Beach se nalazi u centru mesta Kriopigi, u neposrednoj blizini glavnog puta koji prolazi kroz mesto. Građen je u tradicionalnom stilu tako da po sloljašnosti ne odudara od arhitekture objekata u blizini. Udaljen je oko 1 km od plaže, a za goste hotela je tokom sezone organizovan prevoz do plaže. Svojim gostima nudi brojne usluge, dobru hranu, zabavu i ljubazno osoblje, tako da se ovde osećaju kao kod kuće.

Smeštaj: Sve sobe imaju kupatilo sa tuš kadom ili kadom, fen za kosu, klima uređaj, balkon ili terasu, SAT TV, telefon, frižider ili mini bar.

Standardne dvokrevetne sobe imaju površinu oko 20 m2 i namenjene su smeštaju 2-3 osobe. U svom sastavu imaju francuski ležaj ili dva standardna i pomoćni ležaj za treću osobu.

Dvokrevetne superior sobe su malo veće kvadrature od standardnih soba, uređene su vrlo slično i takođe mogu da smeste 2-3 osobe.

Family sobe se sastoje od jedne prostorije u kojoj je spavaća soba sa francuskim ležajem ili dva standardna i deo za sedenje, namenjene su smeštaju 2-4 osobe.

Junior suite su apartmani koji se sastoje od spavaće sobe i odvojenog dnevnog boravka sa čajnom kuhinjom. Većina ovih apartmana je sa pogledom na more i namenjeni su smeštaju 2-4 osobe.

Sadržaj hotela: Recepcija, internet u lobby-ju i u prostoru oko recepcije, restoran, bar pored bazena, bazen sa delom za decu, igralište za decu, sauna, masaža, teretana, organizovana animacija, sala za konferencije, mini market, parking.

Usluga: Polupansion (doručak i večera su na bazi švedskog stola-samoposluživanje). Postoji mogućnost doplate za AI uslugu.

Više informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi kriopigibeach.gr.

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.