Kriopigi Hotel Palladium

Hotel Palladium pripada mestu Kriopigi i od centra mesta je udaljen oko 3 km. Približno isto je udaljen i od susednog mesta Kallithea. Hotel je malo uvučen od glavnog puta i udaljen je oko 1 km od plaže. Za goste hotela je tokom sezone organizovan kombi prevoz do plaže nekoliko puta u toku dana.

Smeštaj: Sve sobe poseduju kupatilo sa tuš kadom ili kadom, fen za kosu, klima uređaj, balkon ili terasu, SAT TV, telefon, internet, mini frižider.

Dvokretevne sobe su prilagođene smeštaju 2-4 osobe i imaju površinu oko 25m2. U svom sastavu imaju francuski ležaj ili 2 zasebna kreveta i pomoćni ležaj.

Family sobe su malo veće površine od dvokrevetnih i mogu imati francuski ležaj i 2 zasebna kreveta, ili francuski i krevet na sprat.

Sadržaj hotela: Recepcija, sef na recepciji, restoran, glavni bar, bar pored bazena, bazen sa delom za decu, ležaljke i suncobrani pored bazena, prostrano dvorište, igralište za decu, internet kutak, teren za košarku i odbojku, stoni tenis, šah na otvorenom, parking. Za goste hotela je tokom sezone organizovan kombi prevoz do plaže nekoliko puta u toku dana.

Usluga: Polupansion (doručak i večera su na bazi švedskog stola-samoposluživanje). Postoji mogućnost doplate za AI uslugu.

Više informacija o ovom hotelu možete naći na web adresi www.hotel-palladium.gr/en/.

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.