Kriopigi Paradise Hotel Kriopigi 3*

Paradise Hotel Kriopigi 3* nalazi se u Kriopigiju, na istočnoj obali Kasandre. Hotel je od centra mesta udaljen oko 1 km. Od prelepe peščane plaže duge 2,5 km udaljen je oko 100 m. U ovom hotelu možete uživati u komfornim sobama ili u kristalno plavom moru iz snova. Od aerodroma u Solunu udaljen je 80 km, od mesta Kalitea oko 2,5 km, od Polihrona 5 km, a od Haniotija 10 km. Paradise Hotel Kriopigi je mali porodični hotel koji je smešten u lepo uređenom parku. U blizini hotela nalaze se mnogobrojne prodavnice, barovi, popularne grčke taverne.

Smeštaj: Sve sobe poseduju frižider, klima uređaj, kupatilo, terasu / balkon, fen za kosu, SAT / TV.

Sadržaj hotela: Bazen, ležaljke i suncobrani na bazenu, bazen za decu, dečije igralište, recepcija, wi- fi internet, restoran, bar kraj bazena, sef, bilijar, parking.

Usluga: Polupansion (doručak i večera su na bazi švedskog stola-samoposluživanje).

Vise informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi: http://www.paradise-kriopigi.gr/index.html

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.