Leptokaria Hotel Poseidon Palace 4*

Hotel Poseidon Palace 4* je izgrađen na 65.000m2 u prelepom okruženju na plaži u Leptokariji, Hotelski kompleks se sastoji od 7 odvojenih dvospratnih zgrada kapaciteta do 500 ležajeva. Sobe su lepe i svetle, a cene pristupačne. Hotel Poseidon Palace je idealan za porodice i prijatelje kao i za parove koji žele da se opuste i uživaju. Sobe su opremljene moderno i funkcionalno sa pogledom na more i planinu Olimp.

Smeštaj: Sobe imaju klima uređaj, terasu, toaletni pribor, frižider/minibar, telefon, TV, WiFi.

Sadržaj: Hotel sadrži recepciju, prodavnice, mogućnost iznajmljivanja automobila i bicikala, parking, WiFi, restoran, a-la-carte restoran, barove, igralište i animacije za decu, mini klub za decu, uređenu plažu sa suncobranima i ležaljkama, bazen za odrasle i decu, večernje i dnevne animacije, teretanu, teniski teren, stoni tenis, SPA&Wellness, salon lepote, konferencijsku salu.

Usluga: Usluga je na bazi ultra all inclusive-a.

Chek in: 15:00 h – 00:00 h

Chek out: 00:00 h – 11:00 h

Više informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi: https://poseidonpalace.gr/

*USLOVI PLAĆANJA –  SHODNO USLOVIMA HOTELA*

*Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Turisticka agencija Monix već dugi niz godina u svojoj ponudi za letovanje ima Leptokariu kao jednu od svojih najvažnjih destinacija. Svi nasi gosti u Leptokariji, mogu na licu mesta, a i u poslovnicama naše agencije,  dobiti sve potrebne informacije, da letovanje ne bude samo letovanje već i da upoznate okolna mesta kao što su Meteori , planina Olimp, kako naći najlepse plaže Leptokarie i njene okoline. Preporučićemo vam i restorane u  Leprokariji. Uputićemo vas u restorane koji održavaju tradicionalne grčke večeri. Najbolji način da se upoznate sa  kulturom, grčkim folkorom, muzikom i tradicijom. Veliki broj novoizgrađenih hotela i apartmana, ponuda trgovina i marketa, mnoštvo parkova i zelenila, nepregledna peščano-šljunkovita plaža, šetalište uz obalu, restorani, kafići, diskoteka i svi prateći sadržaji savremenog turizma obećavaju izuzetno letovanje.

Leave a Reply

Your email address will not be published.