Limenaria Hotel Grand Beach 3*

Hotel Grand Beach 3*  se nalazi na plaži u Limenariji. Sadrži veliki broj dvokrevetnih, trokrevetnih i četvorokrevetnih soba. Nameštaj je nov i kvalitetan. Sve sobe imaju klima uređaj, mini kuhinju, TV, kupatilo, terasu i bežični internet. Sobe se redovno održavaju i čiste, a zamena posteljine i peškira se obavlja na 3 dana. Plaža ispred hotela je peščana i uređena, a ima i kamenitih delova. Za goste hotela obezbeđene su ležaljke i suncobrani. Od centra Limenarije hotel Grand Beach  udaljen je oko 1 km i može se stići laganom šetnjom duž plaže ili magistrale za 10 minuta. Na plaži postoje restorani, a na nekoliko minuta hoda je i prvi supermarket. Grand Beach Hotel gostima nudi prelep pogled, romantične večeri i mir.

Smeštaj: Sobe u hotelu  imaju klima uređaj, balkon, fen za kosu, WiFi, frižider, sef, kupatilo, TV/SAT.

Sadržaj hotela: Hotel sadrži recepciju, bar, bar na plaži, restoran, parking.

Usluga: Noćenje sa doručkom.

Vise informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi: http://www.grand-beach-hotel.gr/en/thassos-island-photo-gallery/

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.