Limenaria Hotel Ralitsa 2*

Hotel Ralitsa 2* se nalazi u širem centru Limenarije u nizu hotela uz plažu na šetalištu. Ima 2 zvezdice i u svom sastavu ima restoran i bar sa baštom na plaži. Gostima su na raspolaganju dvokrevetne i trokrevetne sobe i postoji mogućnost dodavanja pomoćnih kreveta. Skoro sve sobe imaju fenomenalan pogled na more. Svetle su i srednje veličine, opremljene drvenim nameštajem. Sve imaju TV ( sa tri satelitska kanala), klima uređaj, fen za kosu, signal za internet, frižider. Plaža se nalazi na par metara ispred hotela. Peščana je, a more je čisto i bez gužve. Dugačka je oko 2-3 km tako da posetioci uvek mogu naći deo koji im se sviđa i koji im odgovara. Na 600 m od hotela je mala gradska plaža u Limenariji, a na 3 km je i čuvena plaža Tripiti. Marketi, pekara, restorani i šetalište udaljeni su od hotela na par minuta hoda. Parking je obezbeđen svim gostima. Hotel Ralitsa  je poznat i po tome što u bašti svog kafića uvek isprati sve sportske događaje u kojima učestvuju naši sportisti. Za goste koji žele pristojan smeštaj na plaži i šetalištu izvan gužve i saobraćaja onda je hotel Ralitsa odličan izbor.

Smeštaj: Sobe u hotelu imaju klima uređaj, WiFi, frižider, telefon, TV/SAT.

Sadržaj hotela: Hotel sadrži restoran, recepciju, bar, WiFi.

Usluga: Polupansion (doručak i večera).

Vise informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi: http://www.hotelralitsa.gr/en/ 

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.