Limenaria Hotel Thalassies 3*

Hotel Thalassies 3* nalazi se u širem centru Limenarije, u nizu hotela, uz samu plažu, na šetalištu. U svom sastavu ima restoran i bar sa baštom na plaži, bazen sa plićim i dubljim delom, bar uz bazen, kao i sobu za masažu, saunu i teretanu. Plaža je ispred samog hotela, na par metara. Peščana je na obali, a u vodi ima peščanih i kamenitih delova. More je najčešće čisto i na plaži retko ima gužve. Odatle u dužini od 2-3 km nastavlja se plaža, tako da gosti uvek mogu naći deo koji im odgovara. Na nekih 600 m od hotela je i mala gradska plaža u Limenariji, a na 3 km odatle je i čuvena plaža Tripiti. Market, pekara, restorani, šetalište su blizu hotela, na par minuta hoda. Parking prostor je obezbeđen, što je naročita pogodnost u centralnbom delu Limenarije. Potos je od Limenarije udaljen svega 5 km.

Smeštaj: Sve sobe poseduju klima uređaj, frižider, TV / SAT, telefon, wi- fi internet, tuš, sef, fen za kosu, balkon.

Sadržaj hotela: Restoran, bašta, wi- fi internet, lobi bar, parking, room servis, bar na plaži, bar na bazenu, ležaljke i suncobrani na plaži i bazenu, bazen za decu, sauna, teretana, bilijar.

Usluga: Ishrana je na bazi polupansiona.

Vise informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi: http://www.thalassies-hotel.gr/

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.