Limenas Hotel Aethria 3*

Hotel Aethria 3* nalazi se u širem centru Limenasa, koji je ujedno i glavni grad Tasosa. Od najbliže plaže udaljen je oko 350 m, na oko 400 m od luke. Autobuska stanica je udaljena 300 m, a od samom centra mesta je 250 m. Objekat je izgrađen u prostranom dvorištu i ima bazen, bar pored bazena, recepciju sa sefovima, restoran, wi- fi internet koji je dostupan kod recepcije, teniski teren, igralište za decu, sopstveni parking. Ležaljke i suncobrani oko bazena su uključeni u cenu. U blizini hotela nalaze se prodavnice i taverne. Hotel nosi naziv po nekadašnjem antičkom imenu Tasosa Aethria, što znači ostrvo sa predivnim vremenskim uslovima i zdravom klimom, koje su i dalje osnovne odlike Tasosa.

Smeštaj: Hotel raspolaže sa 50 smeštajnih jedinica. Sve sobe poseduju klima uređaj, frižider, balkon, telefon, TV / SAT, fen za kosu.

Sadržaj hotela: Recepcija, bašta, dečije igralište, teniski teren, parking, otvoreni bazen, bar kraj bazena, ležaljke i suncobrani kraj bazena, wi- fi internet, restoran.

Usluga: Ishrana je na bazi noćenja sa doručkom.

Vise informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi: https://aethriahotel.gr/

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.