Limenas Hotel Makryammos Bungalows 4*

Hotel Makryammos Bungalows 4* se nalazi na ostrvu Tasos. Sastoji se od prizemnih zgrada-bungalova koji su građeni u tradicionalnom stilu. Kompleks se prostire na 30 hektara, okružen prelepom netaknutom prirodom. Udaljen je 2 km od glavne luke u Limenasu.

Smeštaj: Sobe u hotelu imaju klima uređaj, SAT/TV, frižider, radio, CD plejer, sef, kupatilo sa tuš kabinom, fen za kosu, kozmetiku u kupatilu, WiFi.

Sadržaj hotela: Hotel sadrži privatnu plažu, recepciju, WiFi u zajedničkim prostorijama hotela, restoran, tavernu na plaži, tri bara, veliki otvoreni bazen sa posebnim delom za decu, mini klub, mini market, teniske terene, terene za košsarku, odbojku, stoni tenis, bilijar, video igrice, TV salu, konferencisku salu, parking, mogućnost iznajmljivanja auta, iznajmljivanje peškira za plažu, ležaljke, suncobrane, ležaljke na plaži i oko bazena, spa i wellness, doktora na upit. Hotel je pet friendly.

Usluga: Usluga je na bazi polupansiona.

Chek in: 15:00 h – 00:00 h

Chek out: 00:00 h – 11:00 h

Više informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi: https://www.makryammos-hotel.gr/

*USLOVI PLAĆANJA –  SHODNO USLOVIMA HOTELA*

*Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

U samom Limenasu postoje dve plaže, gradska i manja Tarzanas koje su na suprotnim krajevima grada. Gradska plaza je blizu luke, ali je more ipak čisto, pešcana je i iako ima lepših, vrlo je upotrebljiva ako ste smešteni u centru Limenasa. Na gradskoj plaži imate prirodni hlad od platana, lipa i japanskih bagrema, tako da vam ne treba suncobran, ali se može iznajmiti u par kafica na samom početku plaže. Na plazi postoje restorani, taverne, samoposluga, spasioci tusevi, dok svaki lokal ima wc.

Plaže koje se mogu obići u blizini Limenasa su: Limanaki, Makriamos, Nisteri, Glyfada, Papalimani i druge. Ovo su sve peščane plaže, većim delom uređene sa ležaljkama i suncobranima, tuševima i kabinama za presvlačenje, beach barovima i drugim sadržajima.

Leave a Reply

Your email address will not be published.