Litohoro Hotel Cavo Olympo Luxury & Spa 5*

Hotel Cavo Olympo Luxury & Spa 5* je luksuzno odmaralište  i SPA centar u Plaka Litohoru u Pijeriji. U ponudi ima sopstvenu, peščanu plažu i otvoreni i zatvoreni bazen. Pored toga nudi teretanu, SPA centar, bar, restoran i raznovrsne mogućnosti za zabavu. Sobe u hotelu poseduju sopstveni balkon sa kog se pruža pogled na zaliv Termaikos ili planinu Olimp. Svaka soba je veoma moderno uređena i sadrži prostor za sedenje sa TV/SAT i mini barom. Doručak je kontinentalni  i služi se u restoranu u sklopu objekta, gde gosti mogu uživati u najukusnijim jelima grčke i mediteranske kuhinje. U baru se služe osvežavajuća pića, kafe i kokteli, a postoji i veliki vinski podrum sa regionalnim vinima. Gostima su obezbeđeni i igraonica, masažni tretmani i mala biblioteka. Osoblje hotela Cavo  je na raspolaganju gostima 24 h dnevno i može organizovati iznajmljivanje automobila. Od centra grada udaljen je 6 km i 105 km od aerodroma.

Smeštaj: Sobe u hotelu imaju klima uređaj, WiFi, mini bar, TV/SAT, telefon.

Sadržaj hotela: Hotel sadrži recepciju, lift, parking, restoran, bar, bazen, bar pored bazena, SPA centar, saunu, teretanu.

Usluga: Noćenje sa doručkom.

Vise informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi: http://www.cavoolympo.gr/en 

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.