Litohoro Hotel Olympios Zeus 3*

Hotel Olympios Zeus 3*  se nalazi na obali mora u selu Plaka i na samo 5 km od grada Litohoro. Sastoji se od bungalova  koji su okruženi prelepom prirodom, zelenilom, drvećem, barovima, borovima, maslinjacima i platanama. Gosti mogu koristiti besplatan bežični internet, ali samo u zajedničkim prostorijama. Sobe imaju klima uređaj, lepo popločano dvorište, TV/SAT, sef kao i frižider, kupatilo sa fenom za kosu i besplatnim toaletnim priborom. Doručak se služi na bazi švedskog stola u trpezariji kampa Olympios Zeus. U okviru objekata se nalaze i restoran i bar, a za goste koji vole da se bave sportom na raspolaganju su i razni sportski sadržaji kao što su tereni za odbojku na plaži, košarku i fudbal. Udaljen je 5 km od centra i 100 km od aerodroma.

Smeštaj: Sobe u hotelu imaju klima uređaj, krevetac za bebe (na upit), balkon, kozmetiku, fen za kosu, frižider, TV/SAT, telefon.

Sadržaj hotela: Hotel sadrži recepciju, bar, usluge lekara, vrt, mini market, parking, restoran, tavernu, ležaljke i suncobrane na plaži, bar na plaži.

Usluga: Polupanison

Vise informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi: http://olympios-zeus.gr/

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.