Majestic Hotel & Spa 4*

Majestic Hotel & Spa 4* smešten je u glavnoj ulici u letovalištu Laganas koje se nalazi na jugu poznatog grčkog ostrva Zakintos. Hotel je udaljen od peščane gradske plaže u Laganasu oko 400 metara. Aerodrom je od hotela udaljen 3 a grad Zakintos 5 kilometara.

Sadržaj : Majestic Hotel & Spa pored smeštajnog kapaciteta sadrži recepciju, lobi, restoran, bar, otvoreni i zatvoreni bazen, saunu i centar za masažu.

Hotel je pravi izbor i za najmlađe goste jer sadrži i dečje igralište.

Hotel je pokriven WiFi internet signalom čije korišćenje se doplaćuje.

Smeštaj : Prostrane i moderno uređene, opremljene su klima uređajem i sefom (čije korišćenje se doplaćuje), TV-om sa satelitskim kanalima, telefonom, frižiderom, fenom za kosu, kupatilom i balkonom.

Usluga : Usluga u hotelu je na bazi all inclusive-a.

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2017. godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak odloženo do 20.12.2017.godine shodno izdatoj fakturi u jednakim mesečnim ratama, pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak odloženo do 20.12.2017.godine, shodno izdatoj fakturi u jednakim mesečnim ratama, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Leave a Reply

Your email address will not be published.