Tasos Makryammos Bungalows****

Hotel Makyammos Bungalows 4* je kompleks bungalova, nalazi se na padini koja se spušta do jedne od najlepših plaža Tasosa, udaljen je oko 2 km od Limenasa. Najpoznatiji hotel na Tasosu sastoji se od 196 soba raspoređenih u bungalove, izgrađene u tradicionalnom stilu, koji se savršeno stapaju sa okolinom. Svi bungalovi u hotelu Makryammos Bungalows su u prizemlju, izgrađeni u tradicionalnom stilu od kamena, okruženi prelepim baštama koje se prostiru duž celog čuvenog Makryammos zaliva.

Hotel Makryammos Bungalows poseduje sopstvenu privatnu plažu (što je retkost u Grčkoj), recepciju, wi-fi Internet u lobiju (besplatno), restoran, tavernu na plaži, tri bara, veliki bazen sa delom za decu, mini klub za decu, mini market, terene za tenis (uz doplatu na licu mesta), košarku, odbojku na pesku, stoni tenis, bilijar, video igrice, TV salu, salu za konferencije, parking, rent-a-car… Suncobrani i ležaljke oko bazena su uključeni u cenu, a na plaži se doplaćuju oko 7 eur dnevno (set: 2 ležaljke i suncobran). Peškiri za plažu se iznajmljuju po ceni od 1 eur dnevno.

Sve sobe imaju TWC sa fenom, terasu, krevetac (na upit, uz doplatu po cenovniku), A/C, frižider, sef i telefon.

Standardne sobe (2+1) imaju dva standardna ležaja i sofu (kao pomoćni ležaj). Standardne sobe (2+2) imaju dva standardna ležaja i krevete na sprat. Superior sobe imaju isti sadržaj kao i standardne sobe. Jedina razlika je u tome što su superior sobe bliže plaži. Deluxe sobe (renovirane 2013.) su namenjene za 2-3 osobe (dva standardna ležaja ili “francuski” ležaj i sofu).

Usluga u hotelu je polupansion – “švedski sto” (samoposluživanje).

Više informacija o ovom hotelu možete naći na web stranici www.makryammos-hotel.gr .

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.