Metamorfozis Hotel Danai Beach Resort and Villas 5*

Hotel Danai Beach Resort and Villas 5* nalazi se u malom prirodnom raju koga čine borova šuma i velika hotelska bašta. Nalazi se između mesta Metamorfozis (oko 3 km) i  mesta Nikiti. Ispred kompleksa prostire se 2,5 km dugačka plaža koja doseže sve do Metamorfozisa. U okruženju ovog hotela mešaju se mirisi čistog mora i borova šuma. Korišćenje ležaljki, suncobrana i peškira na plaži je besplatno za goste hotela. Od aerodroma je udaljen 85 km. Hotel Danai Beach Resort and Villas sastoji se od devet zgrada i vila.

Smeštaj: Sve sobe poseduju klima uređaj, sef, mini bar, SAT / TV, wi- fi internet, telefon, balkon / terasa, fen.

Sadržaj hotela: Restoran, bar na plaži, bar na bazenu, prodavnica, butik, menjačnica, konferencijska sala, mini market, spa i fitnes centar, masaža, sauna, teniski teren, kozmetički salon.

Usluga: Ishrana je na bazi noćenja sa doručkom.

Vise informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi: http://www.danairesort.com/

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.