Metamorfozis 4 You Boutique

4 You Boutique je novoizgrađeni objekat u jednom od najlepših delova Halkidikija u mestu Metamorfozis. Ima sve što je neophodno za idealan odmor. Udaljen je 150 m od plaže. Ovaj butik hotel sastoji se od Junior apartmana i apartmana koji su idealno dizajnirani za udoban i opuštajući boravak. Recepcija je na raspolaganju gostima 24 sata. Iskusno i ljubazno osoblje je uvek na raspolaganju za organizovanje izleta, iznajmljivanje automobila, sportove na vodi i druge korisne informacije.

Smeštaj: Apartmani imaju klima uređaj, krevetac na upit, terasu, toaletni pribor, frižider, telefon, sef, TV, WiFi.

Sadržaj hotela: Objekat sadrži recepciju koja radi 24 h, WiFi, prodavnice nedaleko od objekta, doktora na upit, mogućnost iznamljivanja automobila i bicikala, parking, restoran, bazen u 4 You hotel&apartments.

Usluga: Usluga je na bazi noćenja sa doručkom.

Chek in: 15:00 h – 00:00 h

Chek out: 00:00 h -11:00 h

Vise informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi: http://www.4-you.gr/

*USLOVI PLAĆANJA –  SHODNO USLOVIMA HOTELA*

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Metamorfozis je malo ribarsko mesto, koje se nalazi na samom početku Sitonije, na oko 105 km od Soluna, na početku drugog prsta poluostrva Halkidiki. Ovo mesto nazivaju i vazdušnom banjom Halkidikija. Nalazi se na zapadnoj strani Sitonije, zajedno sa Neos Marmarasom, Nikitijem i Torinijem. Klima je specifična zbog četinarskih šuma kojih ima u izobilju. Plaža u Metamorfozisu je peščana, duga preko 1 km, a u okolini se nalazi drvored četinara što daje još veći užitak. Kada je u pitanju sam prilaz u more, Metamorfozis ima različite plaže: od peščano-šljunkovitih, krupno-šljunkovitih preko kamenih (pri samom ulazu u more). Plažu tokom dana skoro celog dana greje sunce, tako da je omogućeno da na plaži budete do kasnih poslepodnevnih časova.

Leave a Reply

Your email address will not be published.