Metamorfozis Hotel Olimpic Bibis 3*

Hotel Olimpic Bibis 3* je hotel koji predstavlja idealan izbor za savršen odmor za sve uzraste. Nalazi se na nekoliko metara od plaže i smatra se jednim od boljih hotela u Metamorfozisu.

Smeštaj: Sve sobe imaju klima uređaj, krevetac na upit, terasu, toaletni pribor, frižider/minibar, čajnu kuhinju, sef, TV, WiFi.

Sadržaj hotela: Hotel sadrži recepciju, prodavnice blizu hotela, doktora na poziv, mogućnost iznajmljivanja automobila i bicikala, parking, WiFi, restoran a-la-carte restoran, barove, igralište za decu, bazen za odrasle i decu, stoni tenis.

Usluga: Usluga je na bazi polupansiona (švedski sto).

Chek in: 15:00 h – 23:00 h

Chek out: 07:00 h – 11:00 h

Više informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi: http://www.mpimpis.gr/

*USLOVI PLAĆANJA –  SHODNO USLOVIMA HOTELA*

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Metamorfozis je malo ribarsko mesto, koje se nalazi na samom početku Sitonije, na oko 105 km od Soluna, na početku drugog prsta poluostrva Halkidiki. Ovo mesto nazivaju i vazdušnom banjom Halkidikija. Nalazi se na zapadnoj strani Sitonije, zajedno sa Neos Marmarasom, Nikitijem i Torinijem. Klima je specifična zbog četinarskih šuma kojih ima u izobilju. Plaža u Metamorfozisu je peščana, duga preko 1 km, a u okolini se nalazi drvored četinara što daje još veći užitak. Kada je u pitanju sam prilaz u more, Metamorfozis ima različite plaže: od peščano-šljunkovitih, krupno-šljunkovitih preko kamenih (pri samom ulazu u more). Plažu tokom dana skoro celog dana greje sunce, tako da je omogućeno da na plaži budete do kasnih poslepodnevnih časova. Nedaleko od ovog mestašceta posetioci su u mogućnosti i da istraže i ostale plaže koje se nalaze u neposrednoj blizini kao što su: Agios Ioanis, Klaorgia, Kouviu i mnoge druge. Izleti mogu da se organizuju iz Neos Marmarasa. U ponudi su krstarenja, obilazak Sitonije, shopping u Solunu i sl. U Metamorfozisu postoji park koji je idealan za prijatne šetnje gde se meša miris četinara i mora.

Centar dešavanja u ovom malom i mirnom mestu je okolina samog parka. Tu se nalazi većina taverni, kafića i restorana, nekoliko dobro snabdevenih marketa i prodavnica, ribarnica, pekara, rent-a-car agencija.

Osim šetnjom uz more ili po šumi, može se korišćenjem redovnih autobuskih linija stići do obližnjeg Nikitija koji je udaljen samo 6 km od Metamorfozisa ili jedne od najpoznatijih turističkih destinacija Neos Marmarasa koji se nalazi na 30 km, koji su življi po pitanju provoda.

Leave a Reply

Your email address will not be published.