Metamorfozis Hotel Porto Matina 3*

Hotel Porto Matina 3*  se nalazi u blizini centra Metamorfozis i svojim gostima nudi odličnu uslugu i sadržaje. Poseduje lepo uređene sobe, mirnu atmosferu i idealan izbor za porodični odmor. Hotel Porto Matina se satoji od 2 zgrade sa smeštajnim jedinicama i sve su potpuno renovirane 2008. godine. ispred hotela se nalazi i uređena plaža koja gostima nudi ležaljke i suncobrane uz piće. Hotel je pet friendly.

Smeštaj: Sobe imaju klima uređaj, krevetac na upit, terasu, toaletni pribor, frižider/minibar, čajnu kuhinju, telefon, sef, TV, WiFi.

Sadržaj hotela: Hotel sadrži recepciju, prodavnice, doktora na poziv, mogućnost iznajmljivanja automobila i bicikala, parking, WiFi, restoran, a-la-carte restoran, barove, igralište za decu, animacije za decu, plažu sa suncobranima i ležaljkama, večernje animacije, stoni tenis, salon lepote.

Usluga: Polupansion (švedski sto)

Chek in: 15:00 h – 00:00 h

Chek out: 08:00 h – 11:00 h

Više informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi: http://www.portomatina.gr/

*USLOVI PLAĆANJA –  SHODNO USLOVIMA HOTELA*

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Metamorfozis je malo ribarsko mesto, koje se nalazi na samom početku Sitonije, na oko 105 km od Soluna, na početku drugog prsta poluostrva Halkidiki. Ovo mesto nazivaju i vazdušnom banjom Halkidikija. Nalazi se na zapadnoj strani Sitonije, zajedno sa Neos Marmarasom, Nikitijem i Torinijem. Klima je specifična zbog četinarskih šuma kojih ima u izobilju. Plaža u Metamorfozisu je peščana, duga preko 1 km, a u okolini se nalazi drvored četinara što daje još veći užitak. Kada je u pitanju sam prilaz u more, Metamorfozis ima različite plaže: od peščano-šljunkovitih, krupno-šljunkovitih preko kamenih (pri samom ulazu u more). Plažu tokom dana skoro celog dana greje sunce, tako da je omogućeno da na plaži budete do kasnih poslepodnevnih časova. Nedaleko od ovog mestašceta posetioci su u mogućnosti i da istraže i ostale plaže koje se nalaze u neposrednoj blizini kao što su: Agios Ioanis, Klaorgia, Kouviu i mnoge druge. Izleti mogu da se organizuju iz Neos Marmarasa. U ponudi su krstarenja, obilazak Sitonije, shopping u Solunu i sl.

Leave a Reply

Your email address will not be published.