Monix Hoteli Zlatibor

Zlatibor smestaj

Tradiciju dugu 27 godina, uspeli smo da održimo isključivo zahvaljujući Vašem poverenju. Mi smo umeli da prepoznamo Vaše želje i potrebe, a pri tom smo poštovali Vaše vreme i mogućnosti, dok ste Vi, naši gosti, u nama prepoznali sigurnog i pouzdanog partnera.

Dozvolite, da Vam ovog puta, predstavimo našu ponudu na Zlatiboru. Smestićemo Vas u udobne apartmane, nahraniti u najboljim restoranima Zlatibora, a zatim povesti u obilazak ove planinske lepotice.  Odvešćemo Vas na najbolja kupališta, krstarićemo meandrima, vozićemo se starim vozom, istraživaćemo pećine ovog kraja, a na kraju dana Vas, umorne i zadovoljne, vraćamo u udobne apartmane, da predahnete na zlatiborskom vazduhu i skupite snagu za novi dan i nove avanture.

Dobrodošli!

Apartmani su prilagođeni željama svih Vas. Za one koji vole da budu blizu centra dešavanja i zbivanja, kao i Monix Village apartmani koji su pravo mesto za odmor, mir i tišinu. Krasi ga prelepo veliko sopstveno dvorište i trem sa koga se pruža fantastičan pogled na centar i zlatiborske vrhove kao što su Čigota i Tornik.

Svi apartmani poseduju kuhinju sa trpezatijom, dnevni boravak, spavaću sobu i terasu. Luksuzno su opremljeni i imaju sve što je potrebno za ugodan boravak na Zlatiboru. Poseduju i sopstveni parking, tako da parkiranje ne predstavlja problem.

Na 800 m od centra, u naselju Obudojevica je Monix Club. Objekat raspolaže sa velikim brojem komfornih soba i luksuznim apartmanima. Sve sobe imaju kupatilo, TV, kablovsku televiziju i internet. Kao i kod drugih apartmana i ovde je svim gostima na raspolaganju parking, kao i recepcija sa sigurnosnim sefom, restoran sa kaminom i tremom u kom možete probati najukusniju hranu zlatiborskog kraja.

Monix agencija Vas zove da budete naši gosti, a mi ćemo Vaš odmor učiniti još interesantnijim organizovanjem najrazličitijih jednodnevnih izleta kao što su izleti za Mokru Goru, Sirogojno, Visešgrad, Tornik i mnogi drugi.

Kompletnu ponudu izleta na Zlatiboru možete pogledati na: IZLETI ZLATIBOR
Zlatibor smestaj

Comments (1)

  1. […] Pogledajte kompletnu ponudu apartmana na Zlatiboru: http://www.monix.rs/apartmanski-smestaj-zlatibor/ […]

Leave a Reply

Your email address will not be published.