Monix Palace Zlatibor

Apartmani MONIX Palace pripadaju luksuznom kompleksu. Smešteni su na Zlatiboru, na rubu naselja Obudojevica i udaljeni su 300 m od ski lifta i 500 m od autobuske stanice. Nalaze se na savršenoj lokaciji van gužve i gradske vreve. Svaki apartman u kompleksu Monix Palace poseduje dnevni boravak sa ugaonom garniturom i  kuhinju koja je opremljena svim neophodnim inventarom, spavaću sobu, kupatilo i terasu. Za svaki apartman obezbeđeno je parking mesto.

Zahvaljujući fantastičnoj lokaciji gosti apartmana mogu uživati u izuzetnom pogledu na ski stazu i početnu stanicu Gold Gondole kao i na najpoznatije vrhove Zlatibora – Čigotu i Tornik. Svi apartmani u kompleksu Monix Palace su opremljeni sigurnosnim vratima, kamerama sa video nadzorom, interfonom i WIFI –om sa kablovskom televizijom.

U neposrednoj blizini, na samo nekoliko metara, nalazi se restoran Monix Club, gde se iz prelepe bašte pruža jedinstven pogled na apartmanski kompleks Monix  i sjajnu prirodu.

1. POPUSTI:

 • POPUST NA VEĆI BROJ NOĆENJA.

2. DOPLATE:

 • Boravišna taksa iznosi 120 Rsd dnevno po osobi, deca od 7-15 godina ostvaruju popust 50% od cene, dok deca mlađa od 7 godina ne plaćaju boravišnu taksu.
 • Dnevni odmor se može koristiti  u terminu od 12:00h-18:00h i iznosi 50% cene smeštajne jedinice koja je rezervisana.
 • Za goste apartmana doplata za pansionski doručak u restoranu Monix Club iznosi 600,00 Rsd, za pansionski ručak
  800,00 Rsd, za pansionsku večeru 800,00 Rsd po osobi po danu. Doplata za decu 212 godina iznosi 400,00rsd za
  doručak i 500,00 Rsd po osobi po danu za pansionski ručak, odnosno pansionsku večeru.

3. PLAĆANJE:

Za potvrdu rezervacije potrebno je uplatiti avansno 50% celokupnog iznosa prema predračunu, ostatak po dolasku u smeštaj (u sezoni ostatak 15 dana pre datuma dolaska), u suprotnom rezervacija će biti automatski otkazana. Plaćanje je u objektu gotovinom ili platnim karticama.

 • Uplata avansa iz inostranstva vrši se na devizni račun, pri čemu bankarski troškovi idu na račun uplatioca.
 • Odloženo plaćanje – čekovima građana, administrativnom zabranom shodno Ugovoru sa Privrednim društvom i PIO fondom, 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u 5 jednakih mesečnih rata bez uvećanja na ostatak duga. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

4. OPŠTI USLOVI:

 • Prijava i odjava gostiju je na recepciji objekta, ulica Bregovi 30-34, uz važeći lični dokumet,
 • Korišćenje apartmana počinje od 14:00 časova prvog dana boravka a napuštaju se do 10:00 časova poslednjeg dana boravka.
 • U cenu je uračunato jedno parking mesto.

NAPOMENE:

 • U svim smeštajnim jedinicama je zabranjeno pušenje.
 • Apartmani nisu pet friendly.
 • Cene za grupe se posebno ugovaraju shodno terminu boravka, broja gostiju, apartmana i broja noćenja.
 • Izmenu rezervacije moguće je izvršiti isključivo pisanim putem uz potvrdu naše recepcije. Besplatan otkaz rezervacije je moguće izvršiti pisanim putem i to minimalno 15 dana pre datuma dolaska. U suprotnom zadržavamo uplaćen avans na ime naknade štete.

 

Mole se putnici da se pre zaključenja Ugovora upoznaju sa kućnim redom i uslovima korišćenja smeštaja Apartmana Monix Palace Zlatibor

Pogledajte kompletnu ponudu apartamana na Zlatiboru: https://monix.rs/apartmanski-smestaj-zlatibor/

Cenovnik za 2022. godinu:

Apartmani na Zlatiboru
Zlatibor izleti
Nekretnine Zlatibor

 

Kompletnu ponudu smeštaja i izleta sa Zlatibora možete pogledati na našem sajtu: http://visit-zlatibor.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published.