Apartmani Monix Village Zlatibot

Zlatibor Apartmani Monix village

Monix village Zlatibor je apartmansko naselje smešteno na obodu Čolovića brda u naselju Potoci na 1030 m nadmorske visine. Naselje čini sedam objekata sa petnaest apartmana veličine 55-60 m2. Svi apartmani poseduju dve spavaće sobe, toalet, kupatilo sa tuš kabinom, kuhinju, trpezariju i dnevni boravak sa prelepim dvorištem i tremom sa koga se pruža fantastičan pogled na centar mesta kao i na zlatiborske vrhove Čigotu i Tornik. Svi apartmani poseduju sopstveni parking za dva i više vozila kao i sopstveni deo dvorišta veličine 3-5 ari.

 

1. DOPLATE:

  • Boravišna taksa iznosi 120 Rsd Dnevno po osobi, deca od 7-15 godina ostvaruju popust 50% od cene, dok deca mlađa od 7 godina ne plaćaju boravišnu taksu.

2. PLAĆANJE:

Usluga najma apartmana je plativa na sledeći način:

  • Gotovinski, 40% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre početka aranžmana.
  • Odloženo čekovima građana, 40% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u 5 jednakih mesečnih rata bez uvećanja na ostatk duga. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.
  • Odloženo, administrativnom zabranom shodno Ugovoru sa Privrednim društvom i PIO fondom, akontacija 40% prilikom rezervacije, ostatak u 5 jednakih mesečnih rata shodno izdatoj fakturi, bez uvećanja na ostatak duga.

3. OPŠTE INFORMACIJE

  • Prijava i odjava gostiju je na recepciji u turističkoj agenciji na Zlatiboru, ulica Miladina Pećinara 74.
  • Korišćenje apartmana počinje od 14:00 h, a napuštaju se poslednjeg dana do 10:00 h.
  • U cenu je uračunato jedno parking mesto.
  • Apartmani ne poseduju WiFi internet.

NAPOMENE:

  • U svim smeštajnim jedinicama je zabranjeno pušenje.
  • Apartmani nisu pet friendly.

 

Mole se putnici da se pre zaključenja Ugovora upoznaju sa kućnim redom i uslovima korišćenja smeštaja Apartmana Monix Village Zlatibor

Pogledajte kompletnu ponudu apartmana ma Zlatiboru: https://monix.rs/apartmanski-smestaj-zlatibor/

Učinite Vaš odmor još interesantnijim odlaskom na različite  izlete u našoj organizaciji. Kompletnu ponudu izleta sa Zlatibora možete pogledati na https://monix.rs/izleti-i-ekskurzije/ kao i na sajtu: http://visit-zlatibor.com/

Cenovnik za 2021/2022. godinu:

NAPOMENA: Navedene cene se ne odnose na praznične periode za koje su publikovani posebni cenovnici:

Nova Godina 31.12.2021 – 03.01.2022

Sretenje 11.02. – 16.02.2022

Vaskrs i Prvi maj 22.04. – 03.05.2022

Dan primirja u Prvom svetskom ratu 10.11. – 13.11.2022

Apartmani Monix Village nalaze se na oko 2.600 m od centra, ali upravo je to ono što ih čini specifičnim i idealnim za odmor.

Ski staza je udaljena 2.700 m od apartmana, a najblizi supermarket gde gosti mogu nabaviti sve potrebne namirnice je na 500 m.

Apartmani Monix Village su najbolji izbor za sve one koji žele da se odmore u miru i tišini i uživaju u svežem vazduhu i mirisu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.