Nea Kalikratija Hotel Georgalas Sun Beach 2*

Hotel Georgalas Sun Beach 2* je jedan od najtraženijih objekata na destinaciji Nea Kalikratija. Smešten je na prelepoj peščanoj plaži Geoponika. Sve sobe imaju klima uređaj i balkone sa garniturom za sedenje  sa kog se pruža divan pogled na zaliv Termaikos. Nameštaj je od drveta i dekoracije u svetlim bojama. Besplatan bežični internet dostupan je u celom objektu. U hotelu postoji restoran kao i bar u kome se služe hrana i piće tokom celog dana. Pored mora smešten je i hotelski restoran gde gosti mogu uživati u najukusnijim tradicionalnim grčkim specijalitetima. U kafiću na plaži, koja je opremljena ležaljkama i suncobranima, služe se kafe i pića. Osoblje hotela Georgalas Sun Beach može organizovati različite izlete i iznajmljivanje automobila. Parking se nalazi u okviru objekta i besplatan je. Hotel je udaljen od centra Nea Kalikratije, gde se nalaze brojne prodavnice, kafići, taverne i restorani, samo 3 km. Međunarodni aerodrom Solun Makedonija udaljen je 25 km. Gosti mogu posetiti i čuvenu pećinu Petralona koja se nalazi na samo 10 minuta vožnje od hotela.

Smeštaj: Sobe u hotelu imaju klima uređaj, WiFi, radio, TV/SAT, frižider, sef, telefon.

Sadržaj hotela: Hotel sadrži restoran, usluge rent-a-cara, parking, bar, bar na plaži sa ležaljkama i suncobranima.

Usluga: Noćenje sa doručkom.

Vise informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi: http://www.hotelgeorgalas.gr/

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.