Nea Mudanja Hotel Ikos Oceania 5*

Hotel Ikos Oceania 5* je fantastičan hotel koji se nalazi iznad 350 m duge peščane plaže, 2 km pre Nea Mudanje i početka poluostrva Kasandra na Halkidikiju. Hotel pripada luksuznom lancu hotela Ikos Resort koji je deo kompanije kojoj pripada i čuveni Sani Resort. Ovo je novi kompleks koji je izgrađen u obliku amfiteatra sa pogledom na Egejsko more i koji nudi sasvim novi doživljaj ultra all inclusive usluge. Glavna zgrada se sastoji od šest spratova i pet krila sa smeštajnim jedinicama.

Smeštaj: Sve sobe poseduju terasu / balkon, kupatilo, SAT / TV, telefon, klima uređaj, frižider.

Sadržaj hotela: Restoran, lobi sa barom, bar kraj bazena, bar na plaži, mini market, bazen za decu, ležaljke, suncobrani i peškiri, teniski tereni, odbojka na plaži, spa centar.

Usluga: Polupansion (doručak i večera su na bazi švedskog stola-samoposluživanje).

Vise informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi: http://ikosresorts.com/

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.