Nea Potidea Hotel Istion Club

Hotel Istion se nalazi na oko 2 km od mesta Nea Potidea i oko 55 km od Soluna. Nalazi se na zapadnoj strani poluostrva Kasandra sa pogledom na solunski zaliv. Smešten je uz samu peščanu plažu. Ovaj hotelski kompleks se prostre na velikoj površini i sastoji se od više pojedinačnih zgrada u kojima su raspoređene sobe i apartmani.

Smeštaj: Sve sobe poseduju kupatilo sa tuš kadom ili kadom, fen za kosu, balkon ili terasu, klima uređaj, SAT TV, telefon, mini bar, sef.

Standardne dvoktevetne sobe imaju površinu oko 25m2 i mogu da smeste 2-3 osobe. U svom sastavu imaju francuski ležaj ili dva standardna i pomoćni ležaj (nejčešće sofu).

Family sute su porodični apartmani koji mogu da smeste 2-4 osobe, sastoje se od spavaće i dnevne sobe i imaju ukupnu površinu oko 45m2, mogu biti sa ili bez pogleda na more. Ovi apartmani su ideanli za smeštaj porodica sa dvoje dece.

Sadržaj hotela: Recepcija, lobby, 3 restorana, bar, bazen sa delom za decu, internet kutak, mini club, igralište za decu, SPA centar koji svojim gostima nudi korišćenje hamama, jacuzzi-ja, saune kao i različite vrste tretmana i masaža lica i tela, teretana, organizovana dnevna i večernja animacija za decu i odrasle, mini market, odbojka na plaži, sportski tereni, različite vrste sportova na vodi, parking.

Usluga: Polupansion (doručak i večera su na bazi švedskog stola-samoposluživanje). Postoji mogućnost doplate za UAI (ultra all inclusive) uslugu.

Više informacija o ovom hotelu možete naći na web adresi  istionclub.gr.

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.