Nea Potidea Hotel Potidea Palace 4*

Hotel Potidea Palace 4* je udaljen 2 km od mesta Nea Potidea. Poseduje restoran, SPA centar, otvoreni bazen i prelepu, uređenu, sopstvenu plažu. Sve sobe imaju klima uređaj i besplatan bežični internet, namešten balkon, TV/SAT kao i mini bar i sopstveno kupatilo sa bademantilima i papučama, a neke od soba imaju zasebnu spavaću sobu i prostor za sedenje sa sofom. Doručak je na bazi švedskog stola, a gosti mogu uživati i u ručku i večeri u hotelskom restoranu. U snack baru se služe lagani obroci i osvežavajuća pića. Na udaljenosti od 2 km nalaze se taverne, kafići, restorani i prodavnice kao i supermarket gde se gosti mogu snabdevati potrebnim namirnicama. Hotel Potidea Palace poseduje i SPA i wellness centar u kome postoje zatvoreni bazen, sauna i parno kupatilo. Za goste koji žele da ostanu u formi na raspolaganju su fitnes centar i teniski tereni. Najmlađi gosti se mogu zabaviti u lepo uređenom dvorištu i na dečijem igralištu. U okviru objekta postoji i besplatan parking. Od centra, hotel je udaljen 2 km i 57 km od aerodroma.

Smeštaj: Sobe u hotelu imaju klima uređaj, krevetac za bebe (na upit), balkon, kozmetiku,aparat za kafu ili čaj, fen za kosu, WiFi, mini bar, TV/SAT, telefon.

Sadržaj hotela: Hotel sadrži recepciju, restoran, bar, menjačnicu, usluge lekara, lift, mini market, prodavnicu suvenira, parking, privatnu plažu sa ležaljkama i suncobranima, peškire za plažul, igralište za decu, saunu, SPA centar, frizera, teretanu, otvoreni i zatvoreni bazen, usluge rent-a-cara, teniske terene.

Usluga: Ultra all inclusive (doručak i večera su na bazi švedskog stola-samoposluživanje).

Vise informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi: http://potidea-palace.com/

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.