Nea Skioni Hotel Anastasia Resort & Spa 5*

Hotel Anastasia Resort & Spa 5* se nalazi pored mora u blizini mesta Nea Skioni.  Nalazi se na predivnoj, privatnoj i lepo uređenoj plaži. Ovo odmaralište ima 5 zvezdica i nudi veliki bazen, wellness centar, bar uz bazen, restoran sa uslugom na bazi švedskog stola i elegantno uređen smeštaj sa besplatnim bežičnim internetom i pogledom na more ili planine. Jela grčke i internacionalne kuhinje se služe u veoma lepo uređenoj trpezariji ili na terasi sa pogledom na bazen. Pored bazena se nalazi bar gde gosti mogu da uživaju i da se opuste uz osvežavajuće piće ili večernji koktel. U objektu postoji i sauna i tursko kupatilo kao i različiti masažni tretmani. Hotel ima i teretanu i teniski teren. Anastasia Resort & Spa  je udaljen 4 km od centra i 100 km od aerodroma. Autobuska stanica se nalazi ispred samog hotela.

Smeštaj: Sobe u hotelu imaju klima uređaj, fen za kosu, WiFi, TV/SAT, sef, frižider.

Sadržaj hotela: Hotel sadrži restoran, mini market, parking, igralište za decu, animatora, bar, bioskop, bazen, bar na bazenu, SPA centar, teretanu, teniski teren

Usluga: Polupansion (doručak i večera su na bazi švedskog stola-samoposluživanje).

Vise informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi: http://anastasia-resort-hotel.com/

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.