Nei Pori Hotel Olympian Melathron 3*

Hotel Olympian Melathron 3* se nalazi na 100 m od plaže u Nei Poriju. Hotel ima 20 soba i 2 apartmana, recepciju, trpezariju, bazen, bar pored bazena. Idealan je za one koji vole opuštajući miran odmor u jedinstvenom grčkom gostoprimstvu.

Smeštaj: Sobe imaju klima uređaj, terasu, toaletni pribor, frižider/minibar, telefon, TV, WiFi.

Sadržaj hotela: Hotel sadrži recepciju, lift, mogućnost iznajmljivanja automobila i bicikala, parking, restoran, a-la-carte restoran, barove, uređenu plažu sa suncobranima i ležaljkama, bazen.

Usluga: Usluga je na bazi polupansiona.

Chek in: 15:00 h – 00:00 h

Chek out: 00:00 h – 11:00 h

Više informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi: http://www.olympionmelathron.gr/en/

*USLOVI PLAĆANJA –  SHODNO USLOVIMA HOTELA*

*Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Nei Pori je mesto udaljeno 115km od Soluna ka Atini, par kilometara južnije od Platamona. Smešteno je izmedju mora i planine Olimp i do njega dopire izvorska voda sa prestonice bogova. Čisto more i duga peščana plaža kao i ambijent mirnog primorskog mesta osnovne su karakteristike ovog letovališta. Samo mesto karakterišu vrlo široke ulice, uredjeni trgovi, parkovi i igrališta za decu. Uz obalu se nalaze kafići i restorani. Na raspolaganju je 70-ak metara široka izuzetno duga pešcana plaža, kristalno cisto more, prostrani trgovi, parkovi, taverne, kafici, poslasticarnice, prodavnice.  Karakterističan po širokim ulicama, uredjenim trgovima i velikim brojem igrališta za decu, i kao takvo predstavlja idealno mesto za porodicni odmor. Mogucnosti za zabavu, razonodu, šetnju i odmorsu neogranicene. Ogromna plaža sa finim sitnim peskom koji dodiruje plavetnilo Egeja. Plaža je organizovana sa svim neophodnim sadržajem. More je toliko bistro da vam za ronjenje neće biti potrebna ronilačka maska. U ovom letovalištu se nalazi veći broj manjih i većih marketa, tako da sve što bi vam eventualno zatrebalo tokom odmora možete to naći u samom mestu. Pijačni dan je petak, kada se organizuje pijaca, koja je veoma živopisna i odlično snabdevena voćem i povrćem po povoljnim cenama. Možete po želji otići i do megamarketa LIDL, koji se nalazi u Leptokariji, na samom putu koji vodi ka Platamonu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.