Nei Pori Hotel Olympic Star 4*

Hotel Olympic Star 4* je prelep hotel sa 4* u Nei Poriju. Smešten je u blizini samog centra, na plaži i predstavlja idealan izbor za porodični odmor.

Smeštaj: Sobe u hotelu imaju klima uređaj, krevetac na upit, terasu, frižider/minibar, sef, TV, WiFi.

Sadržaj : Hotel sadrži recepciju, lift, mogućnost iznajmljivanja automobila i bicikala, parking, uređenu plažu sa suncobranima i ležaljkama.

Usluga : Usluga je na bazi noćenja sa doručkom i polupansiona.

Chek in: 15:00 h – 00:00 h

Chek out: 00:00 h – 11:00 h

Vise informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi: https://www.olympic-star.com/en-gb

*USLOVI PLAĆANJA –  SHODNO USLOVIMA HOTELA*

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Plaža je organizovana sa svim neophodnim sadržajem. More je toliko bistro da vam za ronjenje neće biti potrebna ronilačka maska. U ovom letovalištu se nalazi veći broj manjih i većih marketa, tako da sve što bi vam eventualno zatrebalo tokom odmora možete to naći u samom mestu. Pijačni dan je petak, kada se organizuje pijaca, koja je veoma živopisna i odlično snabdevena voćem i povrćem po povoljnim cenama. Možete po želji otići i do megamarketa LIDL, koji se nalazi u Leptokariji, na samom putu koji vodi ka Platamonu. Ima odličnu klimu, jer pirka vetrić sa Olimpa i ne oseća se sparina. Ovo je letovalište gde dolaze Srbi, Makedonci, Poljaci, Česi, Mađari, takođe ovde na odmor dolaze i Rusi i Bugari. Nedeljom nekada bude gužva, jer dolaze i Grci kojima je takođe ovo jedno od najomiljenijih mesta za odmor tokom leta. Ukoliko volite da idete u obilaske i na izlete onda je Nei Pori pravi izbor. U neposrednoj blizini nalazi se Platamon, gradić koji odiše grčkom tradicijom gde u nekom od lokalnih restorana možete uživati u najukusnijim grčkim specijalitetima i svakako obići tvrđavu koja je simbol grada. I naravno, preporuka je i obilazak Meteora  i planine Olimp.

Leave a Reply

Your email address will not be published.