Neos Marmaras Lagomandra Hotel & Spa 4*

Lagomandra Hotel & Spa 4* po lokaciji pripada Neos Marmarasu i od njega je udaljen oko 6 km. Hotelski kompleks Lagomandra čine dva hotela Lagomandra Hotel i Lagomandra Beach. Hotel se nalazi na oko 200 m od plaže i povezana je mostićem preko gradskog puta. Plaža je poznata po kristalno plavoj boji mora i hladovini koju pravi borova šuma. Udaljena je svega 90 km od solunskog aerodroma. Ovo je idealno mesto za opuštanje i odmor. Ležaljke i suncobrani oko bazena su uključeni u cenu.

Smeštaj: Sve sobe poseduju terasu, kupatilo sa tušem i fenom za kosu, telefon, sef, mini frižider, TV / SAT.

Sadržaj hotela: Recepcija, sef, wi- fi internet, restoran, mini market, TV sala, parking, veliki i dečiji bazen, dečije igralište, bar, stoni tenis, suncobrani i ležaljke oko bazena.

Usluga: Polupansion (doručak i večera su na bazi švedskog stola-samoposluživanje).

Više informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi: https://www.lagomandrabeach.com/

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.