Neos Marmaras Hotel Porto Carras Sithonia beach 5*

Hotel Porto Carras Sithonia beach 5* se nalazi u okviru kompleksa Porto Carras Grand Resort. Smešten je na samoj obali mora, okružen vinogradima i golf terenima. Od Neos Marmarasa udaljen je 2,5 km, a od Soluna 115 km. Plaža je peščana i duga 9 km i pripada hotelu. Za goste hotela korišćenje suncobrana i ležaljki je besplatno. Sobe su luksuzno opremljene, imaju veoma elegantan nameštaj i mermerna kupatila. Imaju balkone koji gledaju na zaliv Toroneos ili na golf teren koji se nalazi u okviru kompleksa. Sve sobe su opremljene klima uređajem, fenom za kosu, TV/SAT. Hotel ima 4 restorana koji služe jela mediteranske i etno kuhinje. Ponuda takođe obuhvata 5 barova smeštenih kraj bazena, na plaži, pored laguna i u kazinu hotela Sithonia. U barovima možete uživati u osvežavajućim koktelima i vinima iz hotelskih vinograda. Za najmlađe goste obezbeđene su različite aktivnosti, kao i škola jahanja i 2 igrališta. U okviru objekta dostupna je i kuglana, a obezbeđen je i besplatan parking i besplatan internet u pojedinim zajedničkim prostorijama. U okviru objekta je dostupna i kuglana.

Smeštaj: Sobe u hotelu imaju balkon, krevetac za bebe (na upit), fen za kosu, WiFi, mini bar, radio, sef TV/SAT, telefon, kozmetiku.

Sadržaj hotela: Hotel sadrži restoran, prodavnice, menjačnicu, usluge lekara, lift, vrt, prodavnicu nakita, marinu, mini market, parking, recepciju, prodavnicu, peškire za plažu, suncobrane i ležaljke na plaži i bazenu, programe za decu, bazen, bazen za decu, igralište, kazino, TV salu, kafić, SPA centar, frižider, tursko kupatilo, đakuzi, salon lepote.

Usluga: All inclusive (na bazi švedskog stola-samoposluživanje).

Vise informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi: http://www.portocarras.com/ 

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.