Nikiti Hotel Koviou Holiday Village 3*

Hotel Koviou Holiday Resort Village 3*  je opušten porodični hotel sa 3* smešten u maslinjaku, na samo par minuta hoda do Akti Koviou plaže. Prostire se na 14 hektara zelenila, maslina i palmi. Hotel Koviou Holiday Resort Village  se satoji od glavne zgrade sa recepcijom i restoranom i 4 zgrade sa smeštajnim jedinicama koje okružuju bazen, dečije igralište i bar pored bazena. Smešten je na samo 6 km od Nikitija i 13 km od Neos Maramarasa. Plaža Akti Koviou je jedna od najlepših plaža Sitonije sa belim peskom, plitkom vodom i malom borovom šumom koja nudi prirodan hlad tokom leta. Zbog blizine magistralnog puta, gosti mogu doći do plaže i podzemnim prolazom.

Smeštaj: Sobe imaju klima uređaj, krevetac na upit, terasu, toaletni pribor, frižider/minibar, TV, WiFi.

Sadržaj hotela: Hotel sadrži recepciju, doktora na poziv, mogućnost iznamljivanja automobila i bicikala, parking, WiFi, restoran, bar, igralište za decu, animacije za decu, plažu sa suncobranima i ležaljkama, bazen za odrasle i decu, košarkaški teren, stoni tenis.

Usluga: Usluga je na bazi polupansiona.

Chek in: 15:00 h – 00:00 h

Chek out: 08:00 h – 11:00 h

Više informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi: http://www.koviouholidayvillage.com/

*USLOVI PLAĆANJA –  SHODNO USLOVIMA HOTELA*

*Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Nikiti je izgrađen od tradicionalnih kamenih kuća i smešteno je među borovim drvećem sa nekoliko crkvi koje vredi posetiti kao i narodnim muzejem. Crkva Svtog Nikole datira još iz 1867. godine. U okolini se nalaze i ruševine crkvica iz XIV veka u kojima se nalaze i freske iz tog perioda. U samoj okolini, na brdima, iskopano je i nekoliko praistorisjkih naselja. Vredi posetiti i crkvu Apostola Pavla i Manastir Jevanđelista. Posetiocima je na raspolaganju i odlazak brodićem do ostrva Kastri. Nikiti je poznat i po atletskom festivalu “Prelazak preko Torones zaliva”, koji se održava u julu svake godine. Izleti se mogu organizovati iz Neos Marmarasa. U ponudi su razna krstarenja, obilazak Sitonije, shoppin u Solunu i sl.

Leave a Reply

Your email address will not be published.