Nikiti Hotel Lily Ann Village 3*

Hotel Lilly Ann Village 3*  renoviran je 2021. godine. Nalazi se u blizini prelpe peščane plaže na manje od 500 m i na nekoliko minuta hoda do centra. Ima mali otvoreni bazen i bar pored bazena gde se održava mnoštvo letnjih lokalnih festivala i događaja. Hotelski kompleks se sastoji od 4 zgrade i pokriva sve usluge hotela sa 3*. uređena bašta će obezbediti prelepo okruženje za odmor porodicama sa decom. Hotel Lily Ann Village se sastoji od 24 dvokrevetne i 16 porodičnih soba. Kućni ljubimci su dozvoljeni uz dopaltu.

Smeštaj: Sobe u hotelu imaju klima uređaj, krevetac na upit, terasu, toaletni pribor, frižider/minibar, telefon, sef, TV, WiFi.

Sadržaj hotela: Hotel sadrži recepciju, menjačnicu, prodavnice blizu hotela, doktora na poziv, usluge iznajmljivanja automobila i bicikala, parking, WiFi, restoran, barove, bazen za odrasle i decu.

Usluga: Usluga je na bazi polupansiona.

Chek in: 16:00 h – 23:00 h

Chek out: 07:00 h – 11:00 h

Više informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi: http://www.acrotel.gr/hotel/lily-ann-village/ 

*USLOVI PLAĆANJA –  SHODNO USLOVIMA HOTELA*

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Na jednom kraju Nikitija postoji nekoliko atraktivnih luka, zaklonjenih dugim zidom mora. Južno od Nikitija su male, peskovite plaže Kalogria beach, Elia beach i Lagomandra beach. Nikiti je izgrađen od tradicionalnih kamenih kuća i smešteno je među borovim drvećem sa nekoliko crkvi koje vredi posetiti kao i narodnim muzejem. Crkva Svtog Nikole datira još iz 1867. godine. U okolini se nalaze i ruševine crkvica iz XIV veka u kojima se nalaze i freske iz tog perioda. U samoj okolini, na brdima, iskopano je i nekoliko praistorisjkih naselja. Vredi posetiti i crkvu Apostola Pavla i Manastir Jevanđelista. Posetiocima je na raspolaganju i odlazak brodićem do ostrva Kastri. Nikiti je poznat i po atletskom festivalu “Prelazak preko Torones zaliva”, koji se održava u julu svake godine. Izleti se mogu organizovati iz Neos Marmarasa. U ponudi su razna krstarenja, obilazak Sitonije, shoppin u Solunu i sl.

Leave a Reply

Your email address will not be published.