Nikiti Serenity Suites

Serenity Suites je novoizgrađeni kompleks sa luksuznim apartmanima koji se nalaze u Nikitiju. Smeštaj je moderno dizajniran, visoke estetike i udobnosti. Deca mlađa od 12 godina nisu dozvoljena u objektu.

Smeštaj: Smeštajne jedinice imaju klima uređaj, terasu, aparat za kafu, frižider, kuhinju, kuhinjski pribor, mrežu za komarce, telefon, sef, TV, WiFi.

Sadržaj hotela: Objekat sadrži recepciju, parking, WiFi, bazen, ležaljke i suncobrane.

Usluga: Usluga je na bazi najma.

Chek in: 15:00 h – 00:00 h

Chek out: 00:00 h – 11:00 h

Više informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi: https://www.serenitysuiteshalkidiki.gr/

*USLOVI PLAĆANJA –  SHODNO USLOVIMA HOTELA*

*Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Nikiti plaža je duga i uska. Pesak je mekan i ravan sa blagim padom u vodu. U pozadini je borova šuma, dajući plaži prirodan hlad. Suncobrana i ležaljki ima na jugu gde je pesak dublji. U samom mestu ima dosta kafića, restorana, barova, taverni, prodavnica, pekara, kao i različitog programa za najmlađu populaciju. Na jednom kraju Nikitija postoji nekoliko atraktivnih luka, zaklonjenih dugim zidom mora. Južno od Nikitija su male, peskovite plaže Kalogria beach, Elia beach i Lagomandra beach. Nikiti je izgrađen od tradicionalnih kamenih kuća i smešteno je među borovim drvećem sa nekoliko crkvi koje vredi posetiti kao i narodnim muzejem. Crkva Svtog Nikole datira još iz 1867. godine. U okolini se nalaze i ruševine crkvica iz XIV veka u kojima se nalaze i freske iz tog perioda. U samoj okolini, na brdima, iskopano je i nekoliko praistorisjkih naselja. Vredi posetiti i crkvu Apostola Pavla i Manastir Jevanđelista. Posetiocima je na raspolaganju i odlazak brodićem do ostrva Kastri. Nikiti je poznat i po atletskom festivalu “Prelazak preko Torones zaliva”, koji se održava u julu svake godine.

Leave a Reply

Your email address will not be published.