Postovani putnici,

Obavestavamo Vas da zbog nestabilne i nesigurne situacije u Grckoj kao i zbog kontinuiranog rasta obolelih od COVID-a 19 primorani smo da otkazemo sve nase aranzmane za Grcku u sezoni leto 2020.godine.

Shodno uredbi Vlade Republike Srbije od 30.04.2020. i preporuci nadleznog ministarstva obaveštavamo Vas o ponudi zamenskih putovanja koja su otkazana usled bolesti COVID-19 izazvane virusom SARS-COV-2.

Sva rezervisana i uplaćena putovanja za Grčku – leto 2020. su otkazana a sredstva se mogu iskoristiti na sledeće načine:

 1. Uplaćeni iznos zameniti za jedan od aranžmana u Grčkoj u sezoni leto 2021. godine.
 1. Refundacija novčanih sredstava  15.01.2022.godine.
 1. Zameniti iznos uplaćenih sredstava za aranžman na Zlatiboru u periodu od 01.06.-25.12.2020. godine u minimalnom trajanju od 7 noćenja u jednom od objekata turističke agencije Monix.

Više informacija na www.monix.rs

Molimo Vas, da dokumente u prilogu popunite, potpišete i elektronski nam pošaljete na e mail office@monix.rs ili poštom na adresu Monix d.o.o. Beograd, Durmitorska 6-8, 11 000 Beograd.

 

 

U nadi da ćemo nastaviti uspešnu saradnju, srdačno Vas pozdravljamo.

Comments (2)

 1. Reply BORKA I CANE PROTIC MLADENOVAC UL."M.MILOVANOVICA" BR. / TEL: 64 50 I O6 6 5

  POSTOVANJE, MI SMO UPLATILI LETOVANJE KOD VAS ZA MESEC AVGUST , DESTINACIJA – STAVROS, SMESTAJ “FILIPOS” OD . . , DESET NOCENJA SA PREVOZOM NA IME : PROTIC CANE I BORKA . ZBOG NAVEDENE SITUACIJE MI SMO SAGLASNI DA ISKORISTIMO OVO PUTOVANJE ZA SLEDECU GODINU. DESTINACIJA, PREVOZ, BR. NOCENJA OSTAJU ISTO. NISTA NE MENJAMO. AKO JE OVO DOVOLJNO DA VAM NE SALJEMO SAGLASNOST MI VAM SE ZAHVALJUJEMO I SRDACNO P[OZDRAVLJAMO. INACE MI SMO UPLATILI U VASOJ AGENCIJI U “DURMITORSKOJ” . UNAPRED HVALA I SRDACAN POZDRAV , BORKA I CANE

  1. Reply tamara

   Postovani,
   Neophodno je da sa naseg sajta odstampate potvrdu i saglasnost, popunite i posaljete skenirano mailom ili postom.
   Pozdrav!

Leave a Reply

Your email address will not be published.