Odmaralište Dunav Zlatibor

Odmaralište Dunav Zlatibor je smešten u centru Zlatibora. U ponudi ima restoran i besplatan bežični internet. Pored toga nudi dečije igralište, terasu za sunčanje i bar u kome se možete opustiti uz piće. Parking u okviru objekta može se besplatno koristiti.

Svaka soba poseduje flat-screen TV sa kablovskim kanalima. Pojedine sobe imaju prostor za sedenje u kojem se možete opustiti nakon dana ispunjenog aktivnostima. Iz pojedinih smeštajnih jedinica pruža se pogled na planine ili vrt. Svaka soba sadrži sopstveno kupatilo sa tušem. Dodatne pogodnosti uključuju besplatan toaletni pribor i fen za kosu.

Hotel ima 24-časovnu recepciju. Na raspolaganju su iznajmljivanje bicikala i automobila.

Autobuska stanica je udaljena svega 2 minuta hoda od odmarališta Dunav Zlatibor, a Zlatiborsko jezero 300 metara.

Sobe i apartmani odmarališta „Dunav“ su napravljeni u modernom, jednostavnom i udobnom maniru u opuštajućim bež tonovima, tako da ćete se kod nas prijatno odmoriti i osvežiti. Veoma udobni ležajevi se mogu spajati i razdvajati u zavisnosti od tipa sobe koji budete odabrali.

Svaka soba ili apartman su opremljeni kupatilom sa tuš kabinom i radnim stolom. Obezbedjena je apsolutna privatnost i mir, a borova šuma u okruženju i svež planinski vazduh donose najmirnije snove. Iz mnogih soba, pogled je čaroban, planinski.

U prijatnom ambijentu, očekuje vas udobnost i jednostavnost koji podsećaju na pravi planinski užitak Zlatibora, bilo da putujete sa prijateljima, porodicom ili poslovno.

Više informacija o ovom hotelu možete pronaći na web stranici: http://www.dunavturist.rs/.

[Gallery not found]

Leave a Reply

Your email address will not be published.