Olympic Beach Hotel Danai Hotel & Spa 4*

Hotel Danai Hotel & Spa 4*  je hotel koji se nalazi u Pijeriji u mestu Olympic beach. Poseduje restoran u kojem se služe ukusna tradicionalna jela. U sklopu hotela nalazi se i SPA centar. Sobe su udobne i moderno opremljene i zadovoljavaju potrebe svih gostiju. Od aerodroma u Solunu udaljen je 93 km, a od plaže samo 6 minuta hoda.

Smeštaj: Sobe u hotelu imaju klima uređaj, krevetac za bebe, terasu, toaletni pribor, frižider/minibar, telefon, sef, TV, WiFi.

Sadržaj: Hotel sadrži recepciju, lift, menjačnicu, doktora na poziv, parking, WiFi, restoran, a-la-carte restoran, barove, igralište za decu, bazen, teretanu, SPA&Wellness, salon lepote, zatvoreni bazen.

Usluga : Usluga je na bazi polupansiona.

Chek in: 15:00 h – 00:00 h

Chek out: 00:00 h – 11:00 h

Više informacija o ovom hotelu možete naći na web stranici hoteldanai.gr .

*USLOVI PLAĆANJA –  SHODNO USLOVIMA HOTELA*

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Olympic Beach se nalazi na dobroj lokaciji ukoliko volite da idete na izlete i obilazite okolinu. Jedna od preporuka svakako jeste i obilazak manastira Meteori i planine Olimp. Aerodrom , koji se nalazi u Solunu udaljen je oko 70 km. Do Soluna se lako može stići gradskim autobusima koji često saobraćaju. Takođe, gradskim autobusom se može stići i do grada Katerini, koji je glavni grad te oblasti. Iz ovog trgovačkog centra lako možete stići do bilo kog dela Grčke. Ukoliko se odlučite da iznajmite automobil, to možete učiniti u jednoj od nekoliko rent-a-car agencija koje se nalaze u Olympic Beach-u Namenjen je onima koji žele da provedu miran odmor, a naročito se preporučuje porodicama sa manjom decom.

Leave a Reply

Your email address will not be published.