Olympic beach Hotel Ouzas 2*

Hotel Ouzas 2* se nalazi na samo 2 minuta hoda od prelepe peščane plaže u Olympic beachu. Ovaj objekat nudi jednostavno uređene smeštajne jedinice sa balkonima. Sve sobe imaju klima uređaj, TV/SAT, a poneke sadrže i čajnu kuhinju sa frižiderom kao i sopstveno kupatilo sa tušem ili kadom. Gostima je na raspolaganju besplatan bežični internet u celom objektu. Takođe, mogu uživati i opustiti se u vrtu gde postoji roštilj. Osoblje hotela svojim gostima može pomoći prilikom iznajmljivanja bicikla i automobila. Parking se nalazi u okviru objekta i besplatan je. Na samo 5 km od hotela Ouzas nalazi se čuvena planina Olimp. Od centra, hotel je udaljen 7 km, 98 km od aerodroma, a prva autobuska stanica se nalazi na 100 m. Hotel Ouzas je izuzetno pogodan za ekonomičan i udoban odmor.

Smeštaj: Sobe u hotelu imaju klima uređaj, balkon, TV/SAT, fen za kosu, WiFi, frižider.

Sadržaj hotela: Hotel sadrži vrt, parking, bar.

Usluga: Noćenje sa doručkom.

Vise informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi: http://www.ouzashotel.com/

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.