Paralia Cosmopolitan Hotel & Spa****

Hotel Cosmopolitan je izgradjen 2011. i nalazi se na ulazu u Paraliju (iz pravca Korinosa), na oko 200 metara od plaže.

Sadržaj : Hotel ima recepciju,  bar, parking, bazen, restoran, tavernu, otvoreni bazen,  SPA centar (korišćenje zatvorenog bazena, teretane i parnog kupatila je uključeno u cenu, dok se razne masaže i tretmani doplaćuju po cenovniku SPA centra), wi-fi Internet u javnim delovima hotela (besplatno)… Suncobrani i ležaljke oko bazena su uključeni u cenu.

Smeštaj : Sve sobe su opremljene TWC sa fenom, AC-om, SAT TV-om, telefonom, sefom, krevecom (na upit, bez doplate), wi-fi Internetom (besplatno) i imaju terasu (osim odredjnog broja soba, koje su posebno iskazane u cenovniku).

Standardne sobe imaju pogled na baštu ili more i namenjene su za 2-4 osobe (2 standardna ili “francuski” ležaj i sofa na rasklapanje).

Usluga : Usluga u hotelu Cosmopolitan je polupansion – “švedski sto” (samoposluživanje).

Više informacija o ovom hotelu možete naći na web stranici www.hotel-cosmopolitan.gr .

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.