Paralia Hotel Mediterranean Princess 4*

Hotel Mediterranean Princess 4* predstavlja luksuzni i elegantni hotel sa 4* koji je otvoren tokom cele godine. Izgrađen je 2008. godine i od centra je udaljen 400 m. Smešten je na samo 120 m od plaže. Hotel Mediterranean Princess je izgrađen među bujnim vrtom i ima bazen sa terasom za sunčanje.

NAPOMENA: Hotel prima goste sa minimalnom starosnom granicom do 16 godina.

Smeštaj: Sobe u hotelu imaju klima uređaj, terasu, frižider/minibar, TV, WiFi.

Sadržaj: Hotel sadrži recepciju, lift, mogućnost iznajmljivanja automobila i bicikala, parking, WiFi, restoran, a-la carte restoran, bar, bazen, večernje animacije, teretanu, stoni tenis, pikado, bilijar.

Usluga: Usluga je na bazi polupansiona.

Chek in: 15:00 h – 00:00 h

Chek out: 00:00 h – 11:00 h

Vise informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi: http://mediterraneanhotels.gr/princess/?lang=de

*USLOVI PLAĆANJA –  SHODNO USLOVIMA HOTELA*

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Paralia se nalazi u severoistočnom delu Grčke, u podnožju Olimpa,  na obali Egejskog mora. Od Soluna, do kojeg vrlo lako i brzo možete stići lokalnim autobusom, udaljena je oko 75 km, od Beograda 675 km. Nedaleko od Paralije (8 km) se nalazi Katerini, glavni grad oblasti Pieria. Katerini je poznat kao veliki trgovački centar. Paralia je najposećenije letovalište u oblasti Pieria, omiljeno za turiste iz Srbije. Paralija kao nezavisna opština učinila je dosta po pitanju poboljšanja kvaliteta turističke ponude i sada predstavlja centar turizma severne Grčke. Karakterišu je dugačke peščane plaže sa puno sadržaja, ogroman broj kafića i restorana i veoma bogat noćni život. U restoranima i tavernama, smeštenim kako uz samu obalu, tako i u unutrašnjosti grada, možete probati najukusnije lokalne specijalitete. Takođe, uz divnu atmosferu možete prisustvovati i grčkim večerima uz tradicionalnu grčku muziku. Ljubitelji kupovine uživaju u Paraliji. Naime, ovde postoji mnoštvo prodavnica najrazličitijih stvari, od suvenira do kože i bundi, a zlato je posebno jeftino.  Bilo da se nalazite u baru, restoranu, kafeu ili klubu, ne bi trebalo da propustite da naručite neko vino iz centralne Grčke koje je izuzetno kvalitetno i ukusno.

Leave a Reply

Your email address will not be published.